Tjejhelg dag 2

Hej!
Dag två på vår myshelg var en söndag. Klockan 11 skulle allt vara städat och urpackat och jag tror att vi åkte lite före det till och med. Då åkte vi mot nationalparken men till ett ställe som heter Lion’s head. Där blev det lite vandring och också kuperad terräng. Kusten här var nog ännu högre än tidigare och det var häftigt att få se klipporna och det turkosa vattnet igen. Det är alltså en sån stor sjö att det ser ut som att man ser horisonten, sjön är 130 000 km2. Det är lite kul att alla hejar på varandra i spåren här. På väg mot själva Lion’s head gick vi förbi flera utkiksplatser där man kan se kusten och klipporna men Lion’s head hade absolut bäst utsikt. Det är den bilen nedanför där vi står alla tillsammans. När vi kände oss klara så visste vi att det var stranden som väntade så det gick fort tillbaka. Vi tänkte att det är ändå flera timmars bilkörning så det vi gjorde på söndagen skulle vara söderut, så vi slapp åka ännu längre. På vägen hit så såg vi en tjej på en häst och vagn men det var bara jag som såg att det var en amishtjej. "Urbefolkningen" som lever utan bilar oh elektricitet. När jag ropade att det var en amishtjej, det såg man på den stora hatten, så ville alla se en till. Vi väntade och väntade på att det skulle komma fler och när det äntligen syntes till en häst så var det en man på den haha.

Nästa stopp blev Sauble Beach. Det är ungefär 11 km strand, men den är inte så bred. Det var åter igen skönt att få svalka av sig efter vandring i värmen. Där solade och badade vi lite innan vi åkte hem igen. Jag tror att jag var hemma lite före nio och rätt trött. Det är billigare att bara ha en chaufför så jag körde hela helgen. På vägen hem kände jag att min nackspärr från över en vecka tillbaka blev lite värre, jag som trodde det var nästan bra nu. Igår, måndag, åkte jag till läkaren för att kolla upp vad det var och det är nog inflammation som hänt. Det bara strålar ut i axeln när jag rör huvudet. Jag fick starka antiinflammatoriska piller och nu hoppas jag att de hjälper.

 

Ett "pothole" på väg till Lion's head.
 
 
Första utkiksplatsen.
 
Där borta syns klippan och Lion's head.
 
 
 
 
Lion's head.
 
Fanns klättrare på båda sidorna.
 
 
 
 
 
 
Girl's weekend!
 
 
 
En bild åt pappa, stod bredvid oss när vi tankade.

I USA brukade vi alltid stanna längs vägen och köpa mer oss majs hem men detta var det enda vi hittade. Jag vet inte ens om det går att äta Indisk majs men vi köpte inte med någonting iallafall.

Kommentarer:

1 Carola:

Helt fantastiska bilder förstår att ni hade jätte kul ! 🌅
Kul o se för oss. 🙋

Svar: Jaa absolut :DBästa systemkameran!
idabroad.blogg.se

2 Pappa:

Så fina bilder. Branta backar. 🤣

Svar: Jooru :D
idabroad.blogg.se

Kommentera här: