Halloween och downtown

>> Cia <<
 
Hej!
Nu sitter jag och kollar på någon ointressant film om copyright och musik där de pratar om att låna andras musik och göra till sin egen. Lite oklart men varför inte då passa på att skriva ett blogginlägg och visa lite bilder från senaste tiden här. I fredags firade vi halloween och var på ett house party, det var inte så roligt som jag trodde, tror att andra house partyn kan vara roliga än det. Så jag och Tonje drog hem efter 12 och sov istället. På lördagen tog vi en sväng till köpcentret här för att shoppa lite och äta middag, vi unnar oss lite nu när alla tentor och inlämningar på samma gång är över. Nu är det bara resten kvar! På söndagen tänkte vi fira mer och vi åt brunch nere i downtown. Vi hänger verkligen för lite i downtown så vi måste fortsätta urforska stället.
 
Igår skulle vi ha gått på harry potter-quiz men när vi kom dit 50 min innan så var stället packat, vi blev så ledsna. Detta hade vi sett fram emot i en månad och sen är det fullt. Vi gick istället till en annan restaurang på skolan som heter The Wave och åt. Efter maten åkte vi ner på stan till ett ställe som heter Jacks där jag och Tonje för det mesta spelade biljard, det är roligt!! Här kommer lite bilder.
 
Shannon åkte till en pumpafarm och fixade denna till trappan.
 
Halloween.
 
 
 
Brunchstället.
 
Farmers market.
 
Varm choklad.
 
Vi var så hungriga att vi inte ens hann ta kort inan vi började dela upp maten. VI tänkte att vi tar pannkakor och frukt/salt så delar vi på allting sen.
 
 
Downtown.
 
 
 
 
Troligtvis coolaste väggen i London, det finns en hel del graffiti här.
 
 
 
Lite shopping på Urban Outfitters.
 
Pad thai till middag igår.
 
Tonjes burgare, som var bränd, med vitlök och parmesanpommes.